Longanisa: Filipijnse ontbijtworstjes
- Filippijns, Lunch/Brunch
- 10-20 min.
Pittige worstjes, die we eerst minimum 2 uur laten marineren . Je kunt de worstjes eventueel bewaren in de diepvries. Ontdooi ze voordat je ze frituurt.
Ingrediënten 4 recipe.people
75g Mama Sita's tocino mix250g varkensgehakt
6 knoflookteentjes, gehakt
¼ tl gemalen zwarte peper
250 ml olie
Benodigdheden
Aluminiumfolie (15x12 cm)Bereidingswijze
-Meng alle ingrediënten (op de olie na) in een kom en roer goed.
-Zet het minstens een uur in de koelkast.
-Rol steeds 2 eetlepels van het mengsel op een aluminiumfolie van 15x12 cm.
-Zet het nog een uur in de koelkast. Verwijder de folie en frituur het in hete olie totdat het bruin kleurt.
Bron
amazing oriental