Ginataang Hipon: pittige scampi in kokosmelk

  • Filippijns, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Ginataang Hipon: pittige scampi in kokosmelk

    Ginataang Hipon: pittige scampi in kokosmelk

    Ginataang Hipon: pittige scampi in kokosmelk

  • Ginataang Hipon: pittige scampi in kokosmelk

    Ginataang Hipon: pittige scampi in kokosmelk

    Ginataang Hipon: pittige scampi in kokosmelk

Pittige garnalen gekookt in kokosmelk, met knoflook, uien en groene chilipepers.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
50g Mama Sita's Caldereta Mix
1 kg scampi ( darmkanaal verwijderd)
625 ml kokosmelk (kakang gata)
1 ui, gesneden
2 lange, groene chilipepers
1 el knoflook, fijngestampt
2 el olie
Rijst, gestoomd
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voeg de calderetamix toe aan de garnalen, en laat het 15 minuten rusten.

Sauteer knoflook en ui in olie. Voeg de kokosmelk en groene chilipeper toe. Wanneer de kokosmelk begint te koken, voeg je de garnalen toe en kook je ze totdat ze gaar zijn.

Serveer met gestoomde rijst.

Bron

amazing oriental

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten