Panna coffee

  • Belgisch, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Panna coffee

    Panna coffee

    Panna coffee

Makkelijk en lekker, en we maken het 1 nacht op voorhand zodat we het maar uit de koelkast hebben te pakken 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 eetlepel melkchocolade (geraspt)
600 milliliter volle room (40% vet)
2 theelepels vanille-extract
200 gram kristalsuiker
240 milliliter espresso
6 gelatineblaadjes
200 milliliter melk
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Start met het maken van de espresso. Laat de gelatine weken in water.

Warm de volle room, melk en suiker op in een steelpannetje. Voeg de koffie en vanille extract toe wanneer de suiker is opgelost.

Knijp het water uit de gelatine en voeg toe aan het mengsel. Roer tot de gelatine is opgelost.

Giet het mengsel in glaasjes en plaats een nachtje in de koelkast. Werk vlak voor het serveren de glaasjes af met geraspte chocolade.

Bron

spar

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten