DoDo visballen - Gegrilde zeevruchtenballetjes

  • Aziatisch, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 15-08-2021
  • DoDo visballen - Gegrilde zeevruchtenballetjes

    DoDo visballen - Gegrilde zeevruchtenballetjes

    DoDo visballen - Gegrilde zeevruchtenballetjes

  • DoDo visballen - Gegrilde zeevruchtenballetjes

    DoDo visballen - Gegrilde zeevruchtenballetjes

    DoDo visballen - Gegrilde zeevruchtenballetjes

Heerlijk voorgerecht uit Singapore 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
DoDo Visballen :
1 zak fried fish ball 200g
1 zak lobster ball 200g
1 zak cuttlefish ball 200g
Toppings :
Ru Yi Vegetarian nori kelp floss with seaweed flakes 300g
Otafuku Okonomi Sauce
Ajinomoto mayonnaise

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bamboe spiesen

Bereidingswijze

1 Ontdooi de visballetjes en dep ze droog. Rijg aan elke bamboe spies 4 visballen.
2 Verwarm de grillplaat.
3 Leg de spiesen op de grillplaat en bestrijk ze met olie. Gril ze rondom bruin.
4 Leg ze op een bord.
5 Spuit een hoeveelheid okonomi saus en mayonaise over de visballetjes.
6 Strooi de vegetarische nori-kelp floss eroverheen.

Bron

amazing oriental

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten