Homemade groentechips

  • Belgisch, Borrelhapje
  • 30-60 min.
  • Homemade groentechips

    Homemade groentechips

    Homemade groentechips

Een handvol chips, daar kan niemand aan weerstaan. Met dit recept maak je je eigen groentechips van rode biet, wortel, pastinaak en aardappel waar je zorgeloos van kan genieten.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 rode biet
1 dikke wortel
1 pastinaak
1 aardappel
1 zoete aardappel
snuifje paprikapoeder
snuifje knoflookpoeder
½ tl gedroogde tijm
olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 190°C.
-Schil de groenten en boen de aardappel schoon. Snijd alles in plakjes van ongeveer 3 mm dik.
-Dep de plakjes goed droog met keukenpapier. Hussel alles met een scheutje olijfolie en het paprikapoeder, knoflookpoeder en tijm.
-Leg de groenteplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat en zorg ervoor dat ze elkaar niet te veel overlappen.
-Plaats 20 à 25 minuten in de oven tot ze goudgeel en knapperig zijn.

Bron

lekker van bij ons

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Doorsturen

Home Recepten