Gevulde portobello

  • Amerikaans, Vegetarisch
  • 20-30 min.
  • Gevulde portobello

    Gevulde portobello

    Gevulde portobello

Zomers zijn we vaak aan het BBQ en wordt de nadruk gelegd op vlees, maar groenten op de BBQ  is net zo lekker. Probeer deze keer gevulde portobello met onder ander rode pesto, paprika en pijnboompitten.

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
5 portobello
300 gram rode pesto
1 oranje paprika
2 el pijnboompitten
¾ ui
1 teentje knoflook
1 el kokos olie
Peper en zout
3 el geraspte belegen kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Aluminiumfolie of aluminium bakjes
Koekenpan

Bereidingswijze

Snijd de stelen ui de portobello en hak deze fijn
Maak aan de onderkant van de portobello een kruisje zodat het vocht er uit kan lopen
Hak de knoflook fijn
Snijd de paprika en ui in blokjes
Bak de paprika, ui, de knoflook en portobello steeltjes 3 minuten in een koekenpan in kokos olie. Breng op smaak met peper en zout
Meng het paprika mengsel met de rode pesto
Vul de portobello
Bestrooi de portobello met pijnboompitten
Bestrooi de portobello met kaas
Leg de portobello op een stuk aluminiumfolie of in een aluminium bak
Bak de portobello ongeveer 11 minuten op de BBQ

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Tassiesfoodfavorites avatar
Tassiesfoodfavorites

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten