Cannelloni met paprika en magor
- Italiaans, Ovenschotel
- 30-60 min.
Magor, ook wel bekend als gormas, is een gelaagde, romige kaas bestaande uit laagjes gorgonzola en mascarpone. Deze cannelloni smaken hartelijk lekker
Ingrediënten 4 recipe.people
4 vellen verse lasagne15 g verse basilicum
200 g magor-kaas
100 ml geslagen room
8 geroosterde paprika's
1 pot pastasaus vers napolitana (AH)
Benodigdheden
aluminiumfolieBereidingswijze
-Halveer de lasagnevellen en kook ze 3 min. in ruim water met zout. Laat ze over de rand van het vergiet uitlekken.
-Hak het basilicum fijn. Roer de magor los met de room en schep het fijngehakte basilicum erdoor.
-Snijd de paprika's zo open dat ze uitgespreid kunnen worden.
-Spreid de lasagnevellen uit op het werkvlak, leg er een stuk paprika op en bestrijk de paprika met de losgeroerde magor.
-Rol de lasagnevellen op en leg de rolletjes naast elkaar in de ovenschaal.
-Roer de pastasaus los met 150 ml water en schenk dit over de rolletjes. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bewaar hem tot gebruik in de koelkast.
-Verwarm de oven voor op 175 °C en laat de canneloni afgedekt in ca. 20 min. warm worden. Lekker met een salade van jonge bladsla met een pestodressing.
Bron
ah
Serveertip
-Strooi voor een krokant korstje wat kaas over het gerecht en bak het zonder folie.