Cannelloni met paprika en magor

  • Italiaans, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-08-2021
  • Cannelloni met paprika en magor

    Cannelloni met paprika en magor

    Cannelloni met paprika en magor

Magor, ook wel bekend als gormas, is een gelaagde, romige kaas bestaande uit laagjes gorgonzola en mascarpone.  Deze cannelloni smaken hartelijk lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 vellen verse lasagne
15 g verse basilicum
200 g magor-kaas
100 ml geslagen room
8 geroosterde paprika's
1 pot pastasaus vers napolitana (AH)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
aluminiumfolie

Bereidingswijze

-Halveer de lasagnevellen en kook ze 3 min. in ruim water met zout. Laat ze over de rand van het vergiet uitlekken.
-Hak het basilicum fijn. Roer de magor los met de room en schep het fijngehakte basilicum erdoor.
-Snijd de paprika's zo open dat ze uitgespreid kunnen worden.

-Spreid de lasagnevellen uit op het werkvlak, leg er een stuk paprika op en bestrijk de paprika met de losgeroerde magor.
-Rol de lasagnevellen op en leg de rolletjes naast elkaar in de ovenschaal.

-Roer de pastasaus los met 150 ml water en schenk dit over de rolletjes. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bewaar hem tot gebruik in de koelkast.
-Verwarm de oven voor op 175 °C en laat de canneloni afgedekt in ca. 20 min. warm worden. Lekker met een salade van jonge bladsla met een pestodressing.

Bron

ah

Serveertip

-Strooi voor een krokant korstje wat kaas over het gerecht en bak het zonder folie.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten