Cannelloni gevuld met zalm

  • Italiaans, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-08-2021
  • Cannelloni gevuld met zalm

    Cannelloni gevuld met zalm

    Cannelloni gevuld met zalm

Heel rijk van smaak, deze gevulde pasta met zalm en ricotta.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g zalmfilet
400 g tomatenblokjes
2 el citroensap
12 cannelloni
400 ml visbouillon van tablet
250 g ricotta
50 g Grana Padano ( of Parmezan kaas)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
keukenmachine

Bereidingswijze

-Oven voorverwarmen op 200 °C.
-Zalm (in keukenmachine) hakken.
-Uitgelekte tomatenblokjes, helft van citroensap en zout en peper naar smaak door zalm mengen.
-Cannelloni met zalmmengsel vullen.
-Helft van bouillon in overschaaltjes schenken. Cannelloni over schaaltjes verdelen. In kom ricotta losroeren met rest van visbouillon. Ricotta op smaak brengen met rest van citroensap, zout en peper.
-Ricotta op cannelloni scheppen en bestrooien met geraspte kaas. Schaaltjes in oven zetten en cannelloni in ca. 30 min. goudbruin en gaar bakken.

Bron

ah

Serveertip

Combinatietip : Lekker met zeekraal of roergebakken spinazie.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten