Rijkgevulde cannelloni met gehakt

  • Italiaans, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-08-2021
  • Rijkgevulde cannelloni met gehakt

    Rijkgevulde cannelloni met gehakt

    Rijkgevulde cannelloni met gehakt

Cannelloni zijn pastarolletjes die je kunt vullen, bijvoorbeeld met gehakt en spinazie. Nonna's zijn er verliefd op!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 teen knoflook
400 g tomatenblokjes
44 g mix voor Italiaanse gehaktsaus (AH)
300 g half-om-halfgehakt
70 g tomatenpuree
100 ml kraanwater
1 kg diepvries spinazie à la crème
250 g cannelloni
150 g geraspte jong belegen kaas

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Snijd de knoflook fijn.
- Verhit de tomatenblokjes in een hapjespan met de knoflook en kruidenmix.
-Voeg het gehakt, de tomatenpuree en het water toe en roer los met een spatel. Breng het geheel aan de kook en laat op laag vuur 20 min. zachtjes koken. Schep regelmatig om.

-Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C.
-Doe de spinazie in een ruime pan en laat op laag vuur in 10 min. ontdooien. Schep regelmatig om.
-Vul de cannelloni met de gehaktsaus.
- Vet de ovenschaal in.
-Leg de cannelloni naast elkaar in de ovenschaal. Bedek met de spinazie en verdeel de kaas erover. Bak de cannelloni in ca. 35 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.

Bron

ah

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten