Mediterrane mosselen

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-08-2021
  • Mediterrane mosselen

    Mediterrane mosselen

    Mediterrane mosselen

Lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 kg mosselen
3 el olijfolie
1 ui
2 teentjes knoflook
1 tl tijm
1 tl oregano
500 g tomaten in blokjes
1 rode peper
250 ml droge witte wijn
1 citroen
zout
peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was de mosselen en gooi de kapotte exemplaren weg.
Verhit de olie en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de tijm, oregano, tomaten en rode peper toe en bak dit twee minuten mee. Giet dan de wijn erbij, breng dit aan de kook en voeg dan de mosselen, zout en peper toe. Leg hierover de schijfjes van de citroen. Laat dit 5-10 minuten koken tot alle schelpen open staan.

Serveertip

Lekker met stokbrood

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten