Vegetarische hachee

  • Vegetarisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-07-2021

Onverwacht lekker. Al zoekend op internet naar een vegetarisch alternatief voor hachee heb ik een combinatie gemaakt met de spullen die ik in huis had. Behoorlijk goed gelukt. De kruidnagelpoeder maakt natuurlijk de smaak.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
3 grote uien
1 bakje Garden gourmet sensationele filet pieces Aslan spiced
1 blikje tomatenpuree
50 gram boter
0,4 liter groentebouillon
1 flinke theelepel kruidnagelpoeder
3 laurierblaadjes
1 flinke theelepel tijm
1 theelepel gerookte paprikapoeder
Maizena
Peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Sauspan

Bereidingswijze

Verhit de boter in de sauspan en bak de vegetarische stukjes. Voeg de uien toe totdat ze glazig zijn en doe vervolgens de tomatenpuree en de groentebouillon erbij. Direct gevolgd door de kruiden (kruidnagelpoeder, tijm, laurierblaadjes en paprikapoeder) en laat dit 10 - 15 minuten sudderen, zodat het wat inkookt. Bind de saus met maizena en voeg peper naar smaak toe.

Serveertip

Serveren met aardappelen en rode kool.

Laatste reacties

Bassinho avatar
Bassinho 30-07-2021

Super lekker lijkt dit me! Ik ga het zeker proberen! Bedankt voor het delen van dit recept

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten