Mosselen met tomaten, gember en feta

  • Wereld, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 28-07-2021
  • Mosselen met tomaten, gember en feta

    Mosselen met tomaten, gember en feta

    Mosselen met tomaten, gember en feta

Mosselen met een Oosters-Griekse touch .....zomers lekker ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 kg mosselen
150 g kerstomaten
2 sjalotten
2 knoflook teentjes
2 el vers basilicum (gehakt)
2 cm verse gember
200 g feta
20 cl droge witte wijn
zonnebloemolie
peper
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Spoel de mosselen meerdere keren.
2 Spoel en halveer de tomaten. Pel en hak de sjalot en de knoflook. Schil en hak de gember.
3 Stoof de sjalot, knoflook en gember glazig in olie. Blus met de wijn. Voeg er de tomaten en de mosselen aan toe. Kruid met peper en zout en zet het deksel op de pan. Laat de mosselen op hoog vuur openkoken.
4 Verkruimel de feta over de mosselen en werk af met basilicum.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten