Gegrilde Little Gem met zelfgemaakte Balsamico siroop....

  • Italiaans, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Gegrilde Little Gem met zelfgemaakte Balsamico siroop....

    Gegrilde Little Gem met zelfgemaakte Balsamico siroop....

    Gegrilde Little Gem met zelfgemaakte Balsamico siroop....

  • Gegrilde Little Gem met zelfgemaakte Balsamico siroop....

    Gegrilde Little Gem met zelfgemaakte Balsamico siroop....

    Gegrilde Little Gem met zelfgemaakte Balsamico siroop....

  • Gegrilde Little Gem met zelfgemaakte Balsamico siroop....

    Gegrilde Little Gem met zelfgemaakte Balsamico siroop....

    Gegrilde Little Gem met zelfgemaakte Balsamico siroop....

  • Gegrilde Little Gem met zelfgemaakte Balsamico siroop....

    Gegrilde Little Gem met zelfgemaakte Balsamico siroop....

    Gegrilde Little Gem met zelfgemaakte Balsamico siroop....

Geen zin in een gewone  salade van de Little Gem. Een zoektocht voor Little Gem bracht mij in Paulines keuken :) Haar recept voor gegrilde Little Gem heb ik gebruikt en het was  echt eens iets anders en erg lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 Little Gem gewassen , gehalveerd en droog gedept

50 ml balsamicoazijn
½ el honing
peper en zout naar smaak
knoflookolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grillpan, snijplank mes, pannetje

Bereidingswijze

Verwarm de honing met de balsamicoazijn en laat tot de helft op een zacht vuurtje tot een siroop inkoken.

Wrijf de snijkanten van de Little Gem in met knoflookolie en bestrooi lichtjes met peper en zout naar smaak. Kwast de snijkanten in met de balsamicosiroop . Stook de grillpan goed heet en grill de Little Gem elke kant 2 minuten.

Bron

Paulines keuken. Eigen tekst en foto's

Serveertip

Geen tijd of zin om de balsamicosiroop zelf te maken? Er is ook kant en klare met exact dezelfde smaak.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Keukensloofje47 avatar
Keukensloofje47

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten