Tanigue

  • Koreaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Tanigue

    Tanigue

    Tanigue

Heerlijke makreel in Koreaanse barbecuestijl. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
½ tl sesamzaad, geroosterd
2 el Mama Sita's barbecuemarinade ( te koop in de Oriental shop)
¼ tl gember, geraspt
1 tl sesamolie
½ kg makreelsteaks
2 el olie
Sausmix:
1 el Mama Sita's barbecuemarinade
2 el lente-ui, gehakt
¼ tl sesamzaad, geroosterd
½ tl sesamolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Mix de sesamzaadjes, 2 el barbecuemarinade, gember en sesamolie. Marineer de makreel hierin voor 10 minuten. Bak de makreel in een koekenpan of rooster het op de barbecue.

Voor de saus:
Mix 1 el barbecuemarinade, lente-ui, sesamzaadjes en sesamolie. Giet dit over de gekookte vis. Garneer met sesamzaadjes.

Bron

oriental shop

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten