Gambas picantes

  • Spaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 21-07-2021
  • Gambas picantes

    Gambas picantes

    Gambas picantes

Pikante gamba's voor de liefhebbers ....wel eerst ze 1 uur laten marineren 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
12 gamba's
1 knoflook teentje
1 chilipeper
1 tl korianderzaad
1 harissa mespuntje
zout
10o ml olijfolie
citroen (partjes)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Pel en snipper de knoflook. Snipper het chilipepertje (zonder de zaadjes).
2 Plet de korianderzaadjes in de vijzel. Meng met de harissa, knoflook, chilipeper en olijfolie. Wentel er de gamba's door en laat 1 uur marineren in de koelkast.
3 Bak of gril de gamba's kort aan beide kanten, tot ze mooi roze kleuren. Serveer met een partje citroen.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten