1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Gambas picantes

Gambas picantes

  • Spaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-07-2021

Ingrediënten 4 personen


12 gamba's
1 knoflook teentje
1 chilipeper
1 tl korianderzaad
1 harissa mespuntje
zout
10o ml olijfolie
citroen (partjes)



Gambas picantes
Gambas picantes

Pikante gamba's voor de liefhebbers ....wel eerst ze 1 uur laten marineren 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Pel en snipper de knoflook. Snipper het chilipepertje (zonder de zaadjes).
2 Plet de korianderzaadjes in de vijzel. Meng met de harissa, knoflook, chilipeper en olijfolie. Wentel er de gamba's door en laat 1 uur marineren in de koelkast.
3 Bak of gril de gamba's kort aan beide kanten, tot ze mooi roze kleuren. Serveer met een partje citroen.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top