Scampi's met knoflooksaus en peterselie

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 21-07-2021
  • Scampi's met knoflooksaus en peterselie

    Scampi's met knoflooksaus en peterselie

    Scampi's met knoflooksaus en peterselie

=18pxEen heerlijke klassieker met scampi's! Serveer er wat brood bij en je snelle maaltijd is klaar.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g scampi's
4 knoflookteentjes
4 el bladpeterselie (gehakte)
sap 1/2 citroen
3 ansjovisfilets (in olie)
100 g boter
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Pel de scampi's, laat het staartje eraan. Maak ze schoon.
2 Pel en snipper de knoflook. Hak de ansjovis in stukjes.
3 Smelt de boter in een pannetje en doe er de knoflook en de ansjovis met hun olie bij.
4 Kruid de scampi's met peper. Bak ze mooi krokant in de knoflookboter.
5 Blus met het citroensap en bestrooi met peterselie.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten