Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

  • Indonesisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-07-2021
  • Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

    Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

    Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

  • Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

    Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

    Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

  • Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

    Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

    Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

  • Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

    Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

    Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

  • Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

    Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

    Sambal manis pedis, licht zoetige lekker scherpe sambal

Gewoon aan het uitproberen. Sambal maken

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
8 grote Spaanse pepers
8 rawits
1 ui
6 tenen knoflook
4 gepofte kemiries
stukjes: ansem, palmsuiker en trassi
scheut water
scheut ketjap manis
olie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
foodproccesor

Bereidingswijze

pureer de pepers, niet te fijn.

Maak een boemboe in de processor van: 1 ui
6 tenen knoflook
4 gepofte kemiries
stukjes: ansem, palmsuiker en trassi
scheut water
scheut ketjap manis

Bak de boemboe op niet te hoog vuur aan. Voeg de pepers toe. Circa vijf minuten zachtjes bakken. Overooen in schone potjes. Op z'n kop laten afkoelen in de koelkast.

Serveertip

Leuk als cadeautje bij een BBQ of zo.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten