Zeeuwse mosselen in papillot met vermout

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-07-2021
  • Zeeuwse mosselen in papillot met vermout

    Zeeuwse mosselen in papillot met vermout

    Zeeuwse mosselen in papillot met vermout

Zeker eens proberen op Uw volgende BBQ party 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1,6 kg Zeeuwse mosselen
1 bosje bladpeterselie
1 tijm bosje
1 ui
4 knoflook teentjes
peper
zout (of viskruiden)
2 citroenen
20 cl droge vermout (of droge witte wijn, vis- of kippenbouillon)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
aluminiumfolie

Bereidingswijze

1 Maak de mosselen schoon onder koud stromend water. Hak de bladpeterselie en de tijm fijn. Pel en snipper de ui en de knoflook. Meng alles met peper en zout (of viskruiden).
2 Pers de citroenen en meng het sap met 2 dl vermout. Verdeel de mosselen over vier papillots. Doe er de vermout met het citroensap en de gemengde kruiden bij. Leg de papillots 10 minuten op een hete barbecue of plancha.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten