Hasselback varkenshaasje met bacon, salie en rode biet

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-07-2021
  • Hasselback varkenshaasje met bacon, salie en rode biet

    Hasselback varkenshaasje met bacon, salie en rode biet

    Hasselback varkenshaasje met bacon, salie en rode biet

=18pxDit heerlijke varkenshaasje à la Sandra Bekkari is lekker met een slaatje.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 varkenshaasje (500 g)
8 plakjes bacon (40 g)
1 rode biet (voorgekookt)
5 verse salie blaadjes
olijfolie
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Snij de rode biet in heel fijne plakjes. Wrijf het varkenshaasje in met olijfolie en kruid rondom rond met peper en zout.
2 Maak insnijdingen in het varkenshaasje tot iets voorbij de helft en vul de insnijdingen afwisselend met plakjes bacon en plakjes rode biet.
3 Stop hier en daar nog een salieblaadje in de insnijdingen. Gril het varkenshaasje onder deksel in ongeveer 20 minuten gaar op de barbecue.

Bron

libelle- sandra bekkari

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten