1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Hasselback varkenshaasje met bacon, salie en rode biet

Hasselback varkenshaasje met bacon, salie en rode biet

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 17-07-2021

Ingrediënten 4 personen


1 varkenshaasje (500 g)
8 plakjes bacon (40 g)
1 rode biet (voorgekookt)
5 verse salie blaadjes
olijfolie
peper en zout



Hasselback varkenshaasje met bacon, salie en rode biet
Hasselback varkenshaasje met bacon, salie en rode biet

=18pxDit heerlijke varkenshaasje à la Sandra Bekkari is lekker met een slaatje.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Snij de rode biet in heel fijne plakjes. Wrijf het varkenshaasje in met olijfolie en kruid rondom rond met peper en zout.
2 Maak insnijdingen in het varkenshaasje tot iets voorbij de helft en vul de insnijdingen afwisselend met plakjes bacon en plakjes rode biet.
3 Stop hier en daar nog een salieblaadje in de insnijdingen. Gril het varkenshaasje onder deksel in ongeveer 20 minuten gaar op de barbecue.

Bron

Libelle- sandra bekkari



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top