Stoofpotje van varkensvlees op de wijze van Basilicata ( Italia)

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Stoofpotje van varkensvlees op de wijze van Basilicata ( Italia)

    Stoofpotje van varkensvlees op de wijze van Basilicata ( Italia)

    Stoofpotje van varkensvlees op de wijze van Basilicata ( Italia)

Pittig "SPEZZATINO DI MAIALE", op de wijze van Basilicata

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
600 gram mager varkensvlees
1 takje rozemarijn
5 teentjes knoflook
2 à 3 eetlepels olijfolie extravergine
1 peperoncino (chilipeper)
300 gram rijpe tomaten
zout
peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Snijd het varkensvlees in stukken en braad deze met het takje rozemarijn en het knoflook in de olio d'oliva extravergine aan. Breng het op smaak met wat zout en peper.
-Voeg de stukken tomaat toe zodra het vlees kleurt. Laat het geheel ongeveer een uur sudderen en schenk er indien nodig wat water bij.

Bron

Italia

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten