Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

  • Indisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-07-2021
  • Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

    Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

    Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

  • Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

    Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

    Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

  • Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

    Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

    Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

  • Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

    Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

    Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

  • Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

    Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

    Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

  • Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

    Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

    Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

  • Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

    Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

    Pittig, Indisch Broodje Zaterdag......

It is raining cats and dogs oftewel pijpenstelen momenteel. Dan smaakt zo'n pittig broodje extra lekker . Snel gemaakt en heerlijk verwarmend van binnen. Lekker als lunch of hoofdgerecht. 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Twee broodjes naar keuze
4 dunne varkens filetlapjes
4 el atjar
2 el gefrituurde uitjes
50 gram taugé heet afgespoeld en uitgelekt
12plakjes komkommer
peper en zout
1 el sesamolie


VOOR DE PITTIGE SAUS

2 el ketjap
2 el ketchup
1 tl worcestersaus
1 volle tl sambal badjak
1 ui in halve ringen
1 rode peper zonder zaad in reepjes
2 teen knoflook gesnipperd
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan, snijplank en mes.

Bereidingswijze

Halveer de broodjes en verwarm de helften even in een pan of in de oven. Bestrooi de filet lapjes met peper en zout . Verhit 1 el sesamolie ( of andere olie naar smaak) in een pan en bak ze om en om snel bruin en gaar. Snij ze in hapklare brokjes en hou ze warm in aluminiumfolie

Bak de ui, knoflook en rode peper in enkele minuten glazig. Roer een sausje van ketjap, ketchup , worcestersaus, en de sambal en proef even.

Voeg de saus toe aan de groente in de pan en roer alles goed door. Leg de stukjes vlees in de saus en laat ze 3 minuutjes in de saus op smaak pruttelen .

Beleg de broodjes met atjar, taugé, komkommer en de uitjes met daar bovenop het vlees met de saus en wat extra gefrituurde uitjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten