1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Sardientjesboter

Sardientjesboter

  • Belgisch, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-07-2021

Ingrediënten 4 personen


Sardines (blik)125 g
boter (op kamertemperatuur)250 g
citroen (sap)½
peterselie2 handjes
olijfoliescheutje
peper en zout



Sardientjesboter
Sardientjesboter

=18pxDeze boter maak je in 5 minuten! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de zachte boter in een mengkom. Haal de graten uit de sardientjes en hak ze fijn. Snipper de peterselie fijn. Voeg de sardientjes en de peterselie bij de boter. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Doe er eventueel wat olijfolie bij om de boter zachter te maken. Doe in een bewaardoosje of boterpapier.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top