Aardbeienboter

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-07-2021
  • Aardbeienboter

    Aardbeienboter

    Aardbeienboter

=18pxSmeer eens iets origineels op je brood

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
aardbeien125 g
boter (op kamertemperatuur)125 g
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snij of prak ze fijn en vermeng ze met de boter en een snuifje zout.
2 Schep het mengsel op plasticfolie en rol tot een worst. Draai dicht zoals een snoepje en laat opstijven in de koelkast.
3 Verwijder de folie en snij de aardbeiboter in plakjes. Serveer ze bij getoaste scones, muffins of briochebrood.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten