1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Aardbeienboter

Aardbeienboter

  • Belgisch, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-07-2021

Ingrediënten 4 personen


Aardbeien125 g
boter (op kamertemperatuur)125 g
zout



Aardbeienboter
Aardbeienboter

=18pxSmeer eens iets origineels op je brood

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snij of prak ze fijn en vermeng ze met de boter en een snuifje zout.
2 Schep het mengsel op plasticfolie en rol tot een worst. Draai dicht zoals een snoepje en laat opstijven in de koelkast.
3 Verwijder de folie en snij de aardbeiboter in plakjes. Serveer ze bij getoaste scones, muffins of briochebrood.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top