Hartige italiaanse muffins

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 09-07-2021
  • Hartige italiaanse muffins

    Hartige italiaanse muffins

    Hartige italiaanse muffins

Een lekkere en hartige snack 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
70 gram zongedroogde tomaten (fijngesneden)
40 gram zwarte olijven (ontpit, in plakjes)
2 eetlepels tijmblaadjes (verse)
4 eetlepels groene pesto
1 pakket bakpoeder
200 milliliter melk
200 gram bloem
1 ei
peper
zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
muffinvormpjes

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Zeef de bloem met het bakpoeder in een kom.

Klop het ei met de pesto en de melk los en giet langzaam en al kloppend bij de bloem. Spatel er de zongedroogde tomaten, de olijven en de tijm onder.

Verdeel het beslag over ingevette muffinvormpjes. Bak ze in 20 minuten goudbruin en gaar.

Bron

spar

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten