1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. AVOCADO CHOCOLADE BROWNIE

AVOCADO CHOCOLADE BROWNIE

  • Amerikaans, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-07-2021

Ingrediënten 4 personen


2 avocado's, geschild en ontpit
150 g volkorenbloem
1 tl bakpoeder
80 g cacaopoeder
3 eiwitten
150 g bruine suiker
1tl vanille-extract


Verder heb je nodig


Staafmixer
bakvorm


AVOCADO CHOCOLADE BROWNIE
AVOCADO CHOCOLADE BROWNIE

Een lekker lichte brownie, met een originele twist: met avocado. Of hoe een dessertje toch nog lekker gezond kan zijn!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 160 °C.
-Pureer de avocado en roer er de eiwitten, het vanille-extract, de suiker en de cacaopoeder door. Meng met een staafmixer tot een glad geheel.
-Voeg de bloem en de bakpoeder toe en pureer verder met een staafmixer.
-Stort het deeg in een ingevette bakvorm.
-Bak de brownies 20 minuten in de oven.
-Haal de bakvorm uit de oven en laat even afkoelen.
-Ontvorm dan de brownie en snijd in porties.

Bron

15gram



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top