Piepkuikentjes gevuld met kippelevertjes
- Frans, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 05-07-2021
Piepkuikens gevuld met kippenlevertjes, een gerecht dat niet iedereen zal bekoren, maar oh zo lekker voor de liefhebbers !
Ingrediënten 4 personen
4 piepkuikens8 sneetje(s) Spek
110 g Boter
1 stuk Ui, fijngesnipperd
4 snede(n) Brood, verkruimeld
225 g Kippenlevertjes, gebakken en fijngehakt
Peper en zout
1/2 tl Salie
Bereidingswijze
-Spoel de kuikens met koud water en dep ze droog met keukenpapier.
-Kruid ze vanbinnen met pper en zout.
-Hak 4 plakken bacon fijn.
-Fruit de bacon met de ui in wat boter.
-Voeg de kippelevertjes en kruiden toe en meng alles door elkaar.
-Vul de kuikentjes met het mengsel en sluit met een spiesje
-Draai een plak bacon rond elk kuikentje en maak goed vast met een keukentouwtje
-Leg de kuikens op het grillrooster, direct boven de druippan en grill ze ongeveer 1u en 20 min. of totdat ze goudbruin zijn
Bron
kookbijbel
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties