Piepkuikentjes gevuld met kippelevertjes

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 05-07-2021
  • Piepkuikentjes gevuld met kippelevertjes

    Piepkuikentjes gevuld met kippelevertjes

    Piepkuikentjes gevuld met kippelevertjes

Piepkuikens gevuld met kippenlevertjes, een gerecht dat niet iedereen zal bekoren, maar oh zo lekker voor de liefhebbers ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 piepkuikens
8 sneetje(s) Spek
110 g Boter
1 stuk Ui, fijngesnipperd
4 snede(n) Brood, verkruimeld
225 g Kippenlevertjes, gebakken en fijngehakt
Peper en zout
1/2 tl Salie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Spoel de kuikens met koud water en dep ze droog met keukenpapier.
-Kruid ze vanbinnen met pper en zout.
-Hak 4 plakken bacon fijn.
-Fruit de bacon met de ui in wat boter.
-Voeg de kippelevertjes en kruiden toe en meng alles door elkaar.
-Vul de kuikentjes met het mengsel en sluit met een spiesje
-Draai een plak bacon rond elk kuikentje en maak goed vast met een keukentouwtje
-Leg de kuikens op het grillrooster, direct boven de druippan en grill ze ongeveer 1u en 20 min. of totdat ze goudbruin zijn

Bron

kookbijbel

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten