Bocconcini Di Pollo Al Forno

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • > 120 min.

Kipstukjes in een kruidige marinade met een knapperig korstje. 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
2 kipfilets
Sap van 1 citroen
Olijfolie
1 takje rozemarijn
Wat blaadjes salie
Gember, ongeveer 2 cm
1 ei
+/- 100 gram Panko of paneeremeel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in hapklare stukjes en doe deze in een schaal.

Snijd de kruiden fijn, rasp de gember, doe dit samen met citroensap en olijfolie bij de kipfilet. Meng dit goed door en dek de schaal af.
Laat dit in de koelkast een paar uur (of een nacht) marineren.

Verwarm de oven voor op 200°C.
Klop het ei los. Haal de kip door het ei en vervolgens door de Panko.
Leg de kip op een met bakpapier beklede bakplaat. Sprenkel er nog wat olijfolie over en zet de bakplaat ongeveer 20 minuten in de oven totdat de kip goudbruin is.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

shell_seeker avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten