Vispapillot puttanesca

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Vispapillot puttanesca

    Vispapillot puttanesca

    Vispapillot puttanesca

=18pxPapillotten zijn snel klaar en je kunt er al- le kanten mee uit. In deze zuiderse versie laten we de olijven en kappertjes uit Sicilië helemaal tot hun recht komen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
500 g grietfilet
12 garnalen (bouquet)
12 ansjovisfilets (blik)
12 kerstomaten
12 groene olijven (grote)
4 el kappertjes
10 cl droge witte wijn
olijfolie
peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakpapier en keukentouw

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel en halveer de kerstomaten. Leg 4 vellen bakpapier open. Leg op elk vel 1⁄4 van de grietfilet, 3 bouquetgarnalen, 3 ansjovisfilets, 3 olijven, 6 halve kerstomaatjes en 1 eetlepel kappertjes.
2 Kruid met peper en zout. Sprenkel er olijfolie en een beetje witte wijn over. Vouw de bakpapieren dicht tot een papillot en bind de uiteinden vast met keukentouw.
3 Gaar de papillotten 15 tot 20 minuten in de oven. Serveer met stokbrood.

Bron

libelle

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten