1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. eendenborst naturel

eendenborst naturel

Door: prosit

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 31-07-1999

Ingrediënten 2 personen


1 flinke eendenborst; zout; peper



Ontdek meer:

Voorbereiding

De huid, het vet, inkerven in ruitjes. Zout en peper erop, beide kanten.

Bereidingswijze

Olijfolie verhitten, de eendenborst op de huidkant aanbraden, 7 minuten. Omdraaien en 4 minuten aan de vleeskant bakken. Het vet erafsnijden en heel zacht uitbakken, overgieten en in de ijskast bewaren: een mooie toegift in boerenkool of een andere stamppot.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van prosit
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top