Whiskey sour

  • Wereld, Alcoholische dranken
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 21-06-2021
  • Whiskey sour

    Whiskey sour

    Whiskey sour

Lekkere cocktail die verfrist bij warm weer 

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
45 ml whisky (bourbon)
20 ml suikersiroop (kant-en-klaar of zelfgemaakt)
40 ml citroensap
1 eiwit
10 ijsblokjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
shaker

Bereidingswijze

1 Doe het ijs in een glas.
2 Doe de whiskey met de suikersiroop, het citroensap en het eiwit in de shaker. Schud 10 à 20 keer zeer krachtig op en neer. Het eiwit zal een schuimige kraag vormen.
3 Giet het geheel over het ijs en klaar!

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten