Hollandse Nieuwe!

  • Nederlands, Tussendoortje
  • 0-10 min.
  • Hollandse Nieuwe!

    Hollandse Nieuwe!

    Hollandse Nieuwe!

Jahaa ze zijn er weer , en beter dan vorig jaar.  dit is geen recept maar tips waar je op moet letten voor een goede haring, aangezien smul de blog functie heeft verbannen doe ik het maar zo.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
2 haringen pp
en nou komt het , uien en zuur , die laat je weg, later in het seizoen als de haring wat taniger wordt dan kan het erbij,
probeer eens piccalliy bij je haring later.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mes
prikker
vork etc.

Bereidingswijze

Omdat het druk is zijn veel zaken smorgens al aan het snijden , vers van het mes is vers van het mes , laat hem dus voor je neus schoonmaken , niet van de schaal , die zou best wel eens van gister kunnen zijn.
ga nooit naar een viskraam ) en zeker nu niet ' die vol in de zon staat , de toonbank kan de koeling helemaal niet aan, bederf is met een half uur al gebeurt. zijn er zelfs die ze op de toonbank hebben liggen , die moet je gelijk aangeven bij de keuringsdienst
de langste rij bij een visboer wil niet zeggen dat het ook de beste is , zoek de pareltjes in je stad of dorp , ik heb er 1 , en nee die naam ga ik niet noemen . :) want dan komen jullie allemaal naar Hoorn ,
tot slot , de wodka en haring hype van vorig jaar is weer voorbij , we gaan er gewoon een lekker korenwijntje of een mooie jenever bij drinken,

Serveertip

voor later in het seizoen, dit is wel erg lekker https://visrecepten.nl/recepten-bereiden/recepten/haringtartaar-met-appel

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hans3333 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten