Gevulde ribeyesteak met aardappels en salade
- Wereld, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 17-06-2021
Ben jij nog op zoek naar een heerlijk BBQ recept voor Vaderdag? Probeer dan deze heerlijk ribeye steak gevuld met ardennerham en mozzarella. Daarnaast heb ik aardappels en salade geserveerd.
Ingrediënten 4 personen
4 ribeyesteak van slagerij Bien Sûr8 plakken ardennerham van slagerij Bien Sûr
155 gram mozzarella
850 gram aardappels in schil met knoflook en tuin kruiden
36 blaadjes basilicum
Olie
125 gram uitgelekte mozzarella bolletjes
4 stengels bosui
500 gram cherry tomaten
0,5 komkommer
2 el knoflooksaus
55 gram chilisaus
Benodigdheden
1 ovenschaal1 salade bak
BBQ
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 185 graden
Gaar de aardappels ongeveer 25 minuten in de oven
Verwarm de BBQ volgens de handleiding
Verdeel de ardennerham in de open gesneden ribeye steak
Snijd de mozzarella in plakken
Verdeel de mozzarella over de ardennerham
Verdeel de basilicum blaadjes over de mozzarella
Snijd de bosui in ringen
Halveer de cherry tomaten
Snijd de komkommer in blokjes
Meng de mozzarella bolletjes, bosui, cherry tomaten en komkommer in een bak
Bak de ribeyesteak ongeveer 2 minuten per kant op de BBQ
Meng als laatste de knoflooksaus en chilisaus door de salade
Serveer de ribeyesteak samen met de aardappels en de salade
Serveertip
Vraag aan de slager of dat de ribeye steak als een cordon blue ingesneden kan worden, zo kan je de ribeye steak makkelijk vullen
De ribeyesteak kan je kruiden met peper en zout of bak en braadkruiden
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties