spaghetti

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 17-06-2021

ik ben zelf iemand die graag mag uitproberen en iets nieuws wil maken. vooral de zelfgemaakte pasta saus van verse tomaten en naar eigen smaak gekruid. de pakjes en zakjes is wel makkelijk maar zelf gemaakt is veel lekkerder. en ik heb iemand in huis die al van lekker eten houd en graag uit probeerd wat er op zijn bord komt. dus die is vaak de klos met pasta gerechten waar ik hem blij mee maak

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 wortels
2 prei
2 paprika
250 gramchampignons
2 courgette
tomatofrito (tomatensaus van heinz)
gehakt runder

geraspte kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

snij alle groenten in gewenste stukjes en kruid de gehakt met bijvoorbeeld peper en zout of kruiden. kook ondertussen als je bezig bent met snijden het water met wat zout voor de spaghetti.als water kookt de spaghetti er in tot het beet gaar is, bak ondertussen het vlees aan in pan voeg hier de wortels aan toe dit heeft wat meer tijd nodig als de andere groentes. voeg de paprika's er bij en de champignons en courgette er bij tot het naar wens gaar is zelf vind ik het wel lekker als het niet te gaar is. hierbij kan de tomatofrito bij gevoegt worden meestal doe ik een groot en klein pakje bij de groenten en gehakt toch een beetje een saus idee. laat dit samen warm worden en voeg dan de spaghetti toe en roer dit goed door elkaar heen en ook dit heel even op het vuur laten staan.om het goed in te laten trekken

de geraspte kaas voeg ik pas toe als ik het op het bord heb liggen voor mijn gevoel smaakt dat het het lekkerste

Serveertip

ik gebruik de tomatofrito van heinz omdat ik soms snel wil koken en niet altijd zelf de tomatensaus klaar heb staan al heb ik dit wel in de vriezer staan omdat ik zelfgemaakte pasta saus lekkerder vind

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten