1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Coleslaw voor bij de Sticky Chicken Wrap

Coleslaw voor bij de Sticky Chicken Wrap

  • Amerikaans, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-06-2021

Ingrediënten 2 personen


200 gram dun gesneden spitskool
½ kleine winterpeen geraspt
1 kleine rode ui gesnipperd
4 el goede mayonaise
sap van ½ citroen
1 el witte wijn azijn
1 tl suiker
2 tl zachte mosterd


Verder heb je nodig


Kom, rasp, snijplank en mes


Coleslaw voor bij de Sticky Chicken Wrap
Coleslaw voor bij de Sticky Chicken Wrap
Coleslaw voor bij de Sticky Chicken Wrap
Coleslaw voor bij de Sticky Chicken Wrap
Coleslaw voor bij de Sticky Chicken Wrap
Coleslaw voor bij de Sticky Chicken Wrap

Deze coleslaw is echt zó gemaakt. Ik heb een zak voorgesneden spitskool gebruikt, omdat ik hier aan boord van de camper niet alle middelen, kommen en schalen ter beschkking heb en moet roeren met de riemen, die ik heb Zó bleek ik zefs géén kom te bezitten waar de hoeveelheid groente in kon passen . Alles door elkaar dan maar  in een grote soeppan roeren kon met gemak. Het staat wellicht een beetje raar, maar dat doet aan de smaak niets af. Naderhand alles in een steelpan dus......


Wrap-it-sticky-chicken-met-coleslaw

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roer de mayonaise, citroensap, suiker, mosterd en de wijnazijn tot een gladde dressing.
Meng deze dressing door de kook, wortel en ui en klaar.

Serveertip

Ruim van te voren gemaakt , maakt de spitskool lekker zacht. Liever wat caloriearmer vervang dan een deel van de mayonaise door Griekse yoghurt of fritessaus of een light mayo

Bron

Smaakmenutie eigen tekst en foto's



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top