Pilav met gegrilde perzik

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Pilav met gegrilde perzik

    Pilav met gegrilde perzik

    Pilav met gegrilde perzik

Vandaag gaan we koken met perzikken. De zoete en unieke smaak van de gegrilde perzik is perfect in deze pilav. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 uien
50 g roomboter
300 g witte rijst
450 g tuinbonen (diepvries)
1 kippenbouillonblokje
4 perziken
2 el zonnebloemolie
30 g peterselie
200 g witte kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

grillpan

Serveertip

Lekker met een topping van geroosterde nootjes en zaden zoals pistachenoten en zonnebloempitten.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jumbosupermarkten avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten