Pinxtos

  • Spaans, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 12-06-2021
  • Pinxtos

    Pinxtos

    Pinxtos

Doe zoals de Spanjaarden en serveer het in een bordje dat je boven op je glas zet 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 stokbrood
2 knoflook teentjes
200 g ham (pata negra)
200 g manchego kaas
50 g olijven (gevuld)
50 g ansjovis
gegrilde paprika
meloen
courgette
ei
olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Snij het brood schuin in stukken. Wrijf ze aan één kant in met het knoflookteentje en besprenkel met olijfolie.
2 Verdeel de ham en kaas over de broodjes. Werk af met een prikkertje met daaraan een olijf, ansjovisje, stukje meloen, ei, paprika…

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten