1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Pinxtos

Pinxtos

  • Spaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-06-2021

Ingrediënten 4 personen


1 stokbrood
2 knoflook teentjes
200 g ham (pata negra)
200 g manchego kaas
50 g olijven (gevuld)
50 g ansjovis
gegrilde paprika
meloen
courgette
ei
olijfolie



Pinxtos
Pinxtos

Doe zoals de Spanjaarden en serveer het in een bordje dat je boven op je glas zet 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Snij het brood schuin in stukken. Wrijf ze aan één kant in met het knoflookteentje en besprenkel met olijfolie.
2 Verdeel de ham en kaas over de broodjes. Werk af met een prikkertje met daaraan een olijf, ansjovisje, stukje meloen, ei, paprika€

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top