Pesto Omelet

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 11-06-2021
  • Pesto Omelet

    Pesto Omelet

    Pesto Omelet

Zo simpel en zo lekker. Pesto in de koekenpan. Losgeklopte eieren erop en hiervan een omelet bakken. Parmezaanse kaas og geraspte oude kaas erover en smullen maar. Ik had dit ergens gelezen, ben gaat experimenteren en deze lekkere omelet kwam op mijn bord.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 eetlepels groene pesto
4 eieren,losgeklopt met een eetlepel melk
peper en zout
flinke hand geraspte Parmezaanse kaas of andere geraspte kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan

Bereidingswijze

Kluts de eieren in een kom en voeg een eetlepel melk toe.
Maak op smaak met zout en peper.
Verhit de koekenpan.
Verwarml de pesto in de koekenpan en en schenk het eimengsel in de pan.
Verdeel de omelet over de hele pan door de pan schuin rond te draaien;
Bak de omelet liever op een middelhooge warmtebron.
uw circa 30 seconden lang de omelet met een spatel vanaf de zijkant naar binnen;
Haal de omelet vlak voordat hij gaar is van de warmtebron. Laat nog even doorgaren in de warme pan.
Strooi de geraspte kaas erover en dan.................smullen maar. .

Serveertip

Lekker bij de lunch of de warme maaltijd.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten