1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Pesto
  5. Pesto Omelet

Pesto Omelet

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-06-2021

Ingrediënten 2 personen


2 eetlepels groene pesto
4 eieren,losgeklopt met een eetlepel melk
peper en zout
flinke hand geraspte Parmezaanse kaas of andere geraspte kaas


Verder heb je nodig


Koekenpan


Heerlijk, omelet gbakken met basilicumpesto
Heerlijk, omelet gbakken met basilicumpesto

Zo simpel en zo lekker. Pesto in de koekenpan. Losgeklopte eieren erop en hiervan een omelet bakken. Parmezaanse kaas og geraspte oude kaas erover en smullen maar. Ik had dit ergens gelezen, ben gaat experimenteren en deze lekkere omelet kwam op mijn bord.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kluts de eieren in een kom en voeg een eetlepel melk toe.
Maak op smaak met zout en peper.
Verhit de koekenpan.
Verwarml de pesto in de koekenpan en en schenk het eimengsel in de pan.
Verdeel de omelet over de hele pan door de pan schuin rond te draaien;
Bak de omelet liever op een middelhooge warmtebron.
uw circa 30 seconden lang de omelet met een spatel vanaf de zijkant naar binnen;
Haal de omelet vlak voordat hij gaar is van de warmtebron. Laat nog even doorgaren in de warme pan.
Strooi de geraspte kaas erover en dan.................smullen maar. .

Serveertip

Lekker bij de lunch of de warme maaltijd.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top