1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Minismoothies van komkommer en pinchos van gemarineerde rivierkreeftjes

Minismoothies van komkommer en pinchos van gemarineerde rivierkreeftjes

  • Belgisch, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-06-2021

Ingrediënten 6 personen


1/2 eetlepel chili sauce sweetened ( Delhaize)
6 grote muntblaadjes + voor de afwerking
1 komkommer
1/2 limoen
peper
1 eetlepel olijfolie
125 g plattekaas
1/2 schaaltje rivierkreeftenvlees


Verder heb je nodig


6 kleine glaasjes


Minismoothies van komkommer en pinchos van gemarineerde rivierkreeftjes
Minismoothies van komkommer en pinchos van gemarineerde rivierkreeftjes

Feestelijke starter van Uw volgende BBQ 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Meng het sap van de halve limoen, de zoete pikante saus en de rivierkreeften. Dek af en laat minstens 1 uur marineren.
-Snij de ongeschilde komkommer in kleine blokjes en doe ze in mixerbeker. Voeg de muntblaadjes toe, de kaas, de olie, peper en zout. Mix tot een glad mengsel en breng op smaak. Zet koel weg tot net voor het serveren.
-Verdeel de komkommersmoothie over 6 glaasjes. Maak minibrochettes van de rivierkreeften en leg ze op de glaasjes. Werk af met kleine muntblaadjes en serveer.

Serveertip

Gebruik een kleine trechter voor het vullen van smalle glaasjes.

Bron

Delhaize



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top