dyrlægens natmad

  • Europees, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 10-06-2021
  • dyrlægens natmad

    Dyrlægens natmad

    Dyrlægens natmad

Deens staat niet in het lijstje maar daar komt het wel vandaan. ( BBQ staat er ook nog steeds niet in maar goed das pas 3 jaar geleden dat ik die mail gestuurd heb ) 
Het is samenstellen, natuurlijk niet koken, wel even een ingredienten checken . de leverpastei van de grote merken bevatten namelijk het minste % lever! 
haal je rookvlees bij je lokale slager ( support your locals! ) 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 plakken grof roggebrood ( donker zuurdezem brood is ook lekker )
6 plakken gezouten rookvlees , dun gesneden.
gezouten roomboter
1 blikje leverpastei 1/2 per snee idd.
halfve rode ui in dunne ringen , rauw
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mes

Bereidingswijze

Besmeer je brood heel licht in met gezouten boter, en vervolgens een dikke laag leverpastei er over .
beleg met het rookvlees , 3 plakken per snee.
dan de ui zoveel je wil.

Bron

versinspiratie

Serveertip

het is handiger als je de ui op de leverpatei legt en dan het rookvlees , flikkert het er iig niet vanaf.
ipv. leverpastei roompate of grofe boerenpate, eigenlijk is dat mischien nog wel lekkerder.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten