1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Gegratineerde puntpaprika's met mozzarella

Gegratineerde puntpaprika's met mozzarella

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-06-2021

Ingrediënten 4 personen


8 lente-uien
100 g ham (zwartewoudham)
kerstomaten10
500 g mozzarella
olie
peper
zout
2 paprika's (of 4 puntpaprika's)



Gegratineerde puntpaprika's met mozzarella
Gegratineerde puntpaprika's met mozzarella

=18pxLekker met een salade en met brood

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 220° C. Vet een ovenschaal in met olie.
Spoel de paprika's, halveer ze in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snij de ham in reepjes. Snij de lente-uien in ringetjes. Meng en hou een beetje van het mengsel apart. Halveer de tomaatjes en snij de mozzarella in blokjes.
2 Kruid de paprika's aan de binnenkant met peper en zout en leg ze in de ovenschaal.
3 Vul de paprika's met de helft van de kaas, het mengsel van ham en ui, en de tomaatjes. Strooi er de rest van de kaas over. Kruid met peper en zout en verdeel het resterende ham-uimengsel rond de paprika's. Doe 4 el water in de schaal.
4 Zet de paprika's 20 minuten in de oven en serveer meteen.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top