1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Gevulde paprika's met kaas en rozemarijn

Gevulde paprika's met kaas en rozemarijn

  • Belgisch, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-06-2021

Ingrediënten 4 personen


4 rode paprika's
5 el olijfolie
250 g schapenkaas (zachte)
250 g verse kaas
2 takjes verse rozemarijn
zeezout
peper


Verder heb je nodig


4 vuurvaste vormpjes


Gevulde paprika's met kaas en rozemarijn
Gevulde paprika's met kaas en rozemarijn

Lekkere variant =18px op de versie met gehakt

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 180°C.
2 Spoel de paprika's, snij er een hoedje af en verwijder de zaadjes. Vet 4 vuurvaste vormpjes in met 2 el olie en zet er de paprika's in.
3 Meng de schapenkaas met de verse kaas en de rest van de olijfolie. Spoel de rozemarijn en ris de naaldjes van de takjes. Hou enkele naaldjes apart voor de afwerking, hak de rest fijn. Meng de fijngehakte rozemarijn door de kaasmassa, kruid met peper en zout.
4 Vul de paprika's met het mengsel, strijk glad en zet het kapje er op. Zet 30 minuten in de oven. Laat zonder kapje nog even kleuren onder de grill. Bestrooi met rozemarijn en serveer meteen.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top