Spaghetti met kaassaus en champignons

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-06-2021
  • Spaghetti met kaassaus en champignons

    Spaghetti met kaassaus en champignons

    Spaghetti met kaassaus en champignons

Dit gerecht is koolhydraatarm, vega en lekker snel klaar! Ideaal!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

2 tenen knoflook
400 g kastanjechampignons
45 g roomboter
300 g spaghetti
30 g bloem
300 ml halfvolle melk
150 g tex-mex geraspte kaas
400 g courgettespaghetti

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snijd de knoflook fijn. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit 15 g boter in een koekenpan en bak de champignons 10 min. Voeg na 5 min. de knoflook toe en bak nog 5 min.

2. Breng intussen een pan water aan de kook en kook de spaghetti in 8 min. gaar. Verhit de rest van de boter in een steelpan. Voeg de bloem toe en gaar al roerend 3 min. Schenk er al roerend de melk bij en roer glad. Voeg in delen de kaas toe en laat al roerend smelten. Breng op smaak met peper.

3. Voeg na 7 min. de courgette spaghetti toe aan de spaghetti en kook nog 1 min. Giet de spaghetti af, laat uitlekken en doe terug in de pan. Schenk er de kaassaus bij en schep om.

4. Verdeel de pasta over 4 borden en schep er de gebakken champignons op.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten