1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Spaghetti
  6. Spaghetti met kaassaus en champignons

Spaghetti met kaassaus en champignons

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-06-2021

Ingrediënten 4 personen


2 tenen knoflook
400 g kastanjechampignons
45 g roomboter
300 g spaghetti
30 g bloem
300 ml halfvolle melk
150 g tex-mex geraspte kaas
400 g courgettespaghetti



Spaghetti met kaassaus en champignons
Spaghetti met kaassaus en champignons

Dit gerecht is koolhydraatarm, vega en lekker snel klaar! Ideaal!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd de knoflook fijn. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit 15 g boter in een koekenpan en bak de champignons 10 min. Voeg na 5 min. de knoflook toe en bak nog 5 min.

2. Breng intussen een pan water aan de kook en kook de spaghetti in 8 min. gaar. Verhit de rest van de boter in een steelpan. Voeg de bloem toe en gaar al roerend 3 min. Schenk er al roerend de melk bij en roer glad. Voeg in delen de kaas toe en laat al roerend smelten. Breng op smaak met peper.

3. Voeg na 7 min. de courgette spaghetti toe aan de spaghetti en kook nog 1 min. Giet de spaghetti af, laat uitlekken en doe terug in de pan. Schenk er de kaassaus bij en schep om.

4. Verdeel de pasta over 4 borden en schep er de gebakken champignons op.



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top