Kruidig gehakt

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-06-2021
  • Kruidig gehakt

    Kruidig gehakt

    Kruidig gehakt

Gebruikt dit kruidige gehakt voor pasta, een pizzabroodje, een tosti of in een wrap. 

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
4 middelgrote uien
2 tenen knoflook
20 g verse Italiaanse kruiden
4 el milde olijfolie
1 kg half-om-halfgehakt
130 g tomaten-groentepuree in tube

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Ris de naaldjes en blaadjes van de kruiden en snijd fijn.

2
Verhit de olie in een braad- of hapjespan en bak de ui, knoflook en kruiden met peper en zout 10 min. op laag vuur. Voeg het gehakt, de tomatenpuree, peper en zout toe en bak in 15 min. op middelhoog vuur gaar. Roer regelmatig.

Bron

AH

Serveertip


Je kunt het gehaktmengsel 3 dagen afgedekt in de koelkast bewaren. In de vriezer kun je het ca. 3 maanden bewaren.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten